Sociale activering en dagbesteding

Bij een traject sociale activering werken we aan het opdoen van werkritme, opbouwen van belastbaarheid(in uren) en bepalen we welke vervolgstap nodig en haalbaar is om door te stromen naar betaald werk. Denk aan scholing, een leerwerktraject of andere ondersteuning op maat. Tijdens het traject komen kandidaten er achter waar ze goed in zijn en wat ze nog willen leren. Het leven krijgt weer meer structuur, dagritme en meer fleur door de contacten met andere mensen.

Het traject duurt 6 maanden en start met drie dagdelen per week. De belasting wordt langzaamaan uitgebreid met meer dagdelen.

Dagbesteding

Robin Hood biedt ook dagbesteding aan voor mensen die gebaat zijn bij het opdoen van werkervaring maar voor wie een betaalde baan uiteindelijk geen reële optie is. Kandidaten leren basisvaardigheden in de keuken en bediening en werken aan het beter organiseren van hun werk. Kandidaten worden intensief begeleid en geholpen bij allerlei praktische zaken. Het leven krijgt weer meer structuur, dagritme en meer fleur door de contacten met andere mensen.

Dagbesteding kan per dagdeel van 4 uur worden afgenomen via een PGB of via WIJeindhoven.

Informatie

Meer weten? Download de folder of neem contact op met Bart Huijberts:  b.huijberts@robinhoodeindhoven.nl of bel 06-52746492. Je kunt je ook aanmelden via UWV of WIJeindhoven.

n.b. In de folder wordt nog gesproken over de restaurants van Robin Hood Eindhoven. Per 1 oktober 2017 is Robin Hood gestopt met de exploitatie van de restaurants. Leerlingen voeren hun trajecten verder uit op de horeca locaties van Bijlsma Hospitality Group BV.