Trajecten

In 2 stappen naar horeca-professional!

In de leerwerktrajecten van Robin Hood kun je vanaf 18 jaar met een uitkering direct aan de slag bij Stories op Strijp-S, CaterEvents in Geldrop of Beachclub Sunrise op Aquabest. Niet alleen superleuke werkplekken, maar na een programma van 6 tot 12 maanden krijg je als werknemer (in opleiding) gegarandeerd een halfjaar contract aangeboden waardoor je niet meer afhankelijk bent van je uitkering!

Culinair of gastvrij

De leerwerktrajecten van Robin Hood beginnen voor iedereen met een goede basis. Daarna kies je een richting: culinair of gastvrij, afhankelijk van wat het beste bij je past.

Het leerwerkprogramma van Robin Hood heeft de volgende voordelen:

  • Je gaat aan de slag op toffe locaties.
  • Je hebt keuze uit verschillende horecawerkzaamheden (keuken, bediening, catering).
  • Je hebt keuze uit overdag, avonden en weekenden werken.
  • Je leert datgene wat nodig is in de praktijk van een erkend leermeester en je hoeft niet in de boeken te duiken.
  • Je krijgt persoonlijke coaching van een trajectbegeleider.
  • Je werktijden worden in overleg bepaald, minimaal 24 uur per week (flexibele werkhouding).
  • Na 6 tot 12 maanden heb je een arbeidscontract van een half jaar.

Door deel te nemen aan de leerwerktrajecten van Robin Hood leer je het horeca-vak direct in de praktijk. Je krijgt na het volgen van het programma gegarandeerd een arbeidscontract aangeboden en als bonus: ELKE DAG EEN LEUKE WERKDAG! Dus ben jij culinair of gastvrij aangelegd, maar vind je niet de juiste aansluiting op de arbeidsmarkt? Dan kunnen wij je waarschijnlijk helpen. Je kunt contact met ons opnemen of vragen of de wijkteam-medewerker dat doet.

 

Voor generalisten en medewerkers participatiebedrijf:
Heb je een mogelijke kandidaat en/of ken je het Robin Hood programma bij Stories, CaterEvents en Beachclub Sunrise nog niet? Neem dan contact met ons op! We nemen je graag mee voor een lekker kopje cappuccino in één van de leerbedrijven en leggen je alles uit over de mogelijkheden bij Robin Hood. We gaan graag de samenwerking met je aan. Lees hier hoe een andere wijkteammedewerker dat ervaren heeft.