Over Robin Hood

Robin Hood Eindhoven is een sociale onderneming die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals langdurig werklozen en wajongers, kansen biedt om vooruit te komen in het leven. Werkervaring is hierbij het sleutelwoord. Leren, werken en meedoen staan centraal. Opleiden en onder begeleiding werken zijn de onderleggers met als doel nieuwe en betere perspectieven bieden. Wij werken nauw samen met de gemeente Eindhoven, horecabedrijven, WIJeindhoven, het UWV en diverse scholen en verwijzers.

Lees hier de ervaringen van enkele oud-leerlingen.

Onze restaurants

Robin Hood exploiteert een aantal restaurants om mensen het vak te leren en werkervaring te bieden. Het is begonnen met wijkrestaurant Het Cruydenhuisch in Stratum. Een succes dat navolging verdiende en ook kreeg. Inmiddels zijn daar op Strijp-S stadsrestaurant Caffee Allee en stadslokaal Broeinest Caffee bijgekomen. Ook cateringbedrijf Reizende Spijzen opereert succesvol onder de vlag van Robin Hood. Stuk voor stuk bewijzen deze horecabedrijven dat onze aanpak werkt. We dagen de leerlingen uit om te streven naar de kwaliteit die uiteindelijk nodig is om aan de slag te gaan in een reguliere baan. Hierdoor hebben we bedrijven die 100% kwaliteit bieden met mensen die 100% inzet tonen. Dát is het succes van Robin Hood.

Onze bedrijfsleiders stellen zich graag aan u voor.

Verse producten

Bij Robin Hood houden we van lekker eten en drinken tegen een betaalbare prijs. We bereiden onze gerechten met dagverse producten van hoge kwaliteit. Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij belangrijk. Lekker en verantwoord eten, ook dat is Robin Hood.