Roland Smolenaars De Kempervennen ziet meerwaarde van leerlingen

CenterParcs De Kempervennen is een horeca partner van Robin Hood. Leerlingen die het leerwerktraject hebben afgerond, kunnen hier aan de slag gaan in de keuken of in de bediening. De Kempervennen beschikt over een grote keukencrew met maar liefst 52 medewerkers. Roland Smolenaars is de sous chef en vertelt over het werken met leerlingen en […]

Christian van Dongen werkt bij De Kempervennen

Christian van Dongen is 23 jaar en woont in Eindhoven. Hij is via het UWV doorverwezen naar Robin Hood Eindhoven. Hier is hij begonnen als leerling bij Het Cruydenhuisch. Inmiddels heeft Christian het leerwerktraject succesvol afgerond. ‘’Het leerwerktraject vond ik heel leuk omdat ik merkte dat ik er echt van leerde. Ik vond het fijn […]

Opleidingstraject leerwerkplekken vernieuwd

Het opleidingstraject van de leerwerkplekken bij Robin Hood is volledig vernieuwd. Het bestaat nu uit 12 modules met verschillende lesdagen, persoonlijke taken en een stage. Iedereen begint in restaurant Het Cruydenhuisch in Stratum, gaat verder in restaurant Caffee Allee op Strijp-S in Eindhoven en/of een horecabedrijf van een van onze partners in de regio Eindhoven. Het systeem […]

Per direct leerwerkplekken beschikbaar

Ben of ken jij iemand die: Iets heeft met de horeca? Eten wil bereiden, proeven en serveren? De handen uit de mouwen wil steken om af te wassen of schoon te maken? Kijk dan eens naar onze leerwerkplekken bij Robin Hood. Uitermate geschikt voor mensen die binnen het reguliere schoolsysteem niet goed functioneren of al […]