Het Cruydenhuisch

Het Cruydenhuisch LC - beeldmerk - 061011

Wijkrestaurant

Wijkrestaurant Het Cruydenhuisch vind je midden in de Eindhovense wijk Kruidenbuurt in het stadsdeel Stratum. Van dinsdag tot en met zaterdag kun je hier terecht voor een heerlijke en gezonde maaltijd.

Wij serveren menu040, een driegangen keuzemenu van het seizoen voor 19,50 euro. Bij elke gang kun je kiezen uit drie verschillende voorgerechten, vier hoofdgerechten en drie nagerechten. Elke twee maanden hebben we weer een nieuw menu voor jou in petto. Houd de website en onze Facebookpagina in de gaten!

Nieuw: Weekschotel

Drie gangen een beetje te veel van het goede? We bieden elke week een wisselende Weekschotel. Net zo lekker en gezond als je van ons gewend bent. Komt het snel eens uitproberen!

Wil je een keer wat voordeliger uit eten? Kies dan voor het Robin Hood menu. Voor 9,50 krijg je een lekker sociaal, eenvoudig driegangenmenu bestaande uit soep, hoofdgerecht en een toetje.

Alleen wat drinken? Je kun ook alleen voor een heerlijk drankje bij ons terecht. Bij mooi weer openen wij ons terras zodat je ook buiten kunt zitten.  Wij beschikken over gratis goed werkende Wifi.

Wil je er zeker van zijn dat er nog een tafeltje voor je vrij is? Reserveer dan even.

Sociaal restaurant

Het Cruydenhuisch is een plek waar je heerlijk kunt eten en drinken in een gezellige ambiance. Onze medewerkers maken Het Cruydenhuisch bijzonder. Zowel in de keuken als in de bediening werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij leren hier de kneepjes van het vak zodat ze dadelijk aan de slag kunnen in de horeca. Jouw heerlijke maaltijd biedt hen een kans om vooruit te komen in het leven. We begeleiden onze medewerkers natuurlijk zo goed mogelijk. Maar foutjes maken mag in Het Cruydenhuisch.

Je kunt bij ons contant betalen en met pin.