Christian van Dongen werkt bij De Kempervennen

Christian van Dongen is 23 jaar en woont in Eindhoven. Hij is via het UWV doorverwezen naar Robin Hood Eindhoven. Hier is hij begonnen als leerling bij Het Cruydenhuisch. Inmiddels heeft Christian het leerwerktraject succesvol afgerond. ‘’Het leerwerktraject vond ik heel leuk omdat ik merkte dat ik er echt van leerde. Ik vond het fijn om vooruitgang te zien.’’ Koken was altijd al een hobby van Christian en dat heeft hij bij het Cruydenhuisch verder mogen leren.

Center Parcs de Kempervennen

Christian is doorgestroomd naar Center Parcs de Kempervennen, waar hij nu werkzaam is in de keuken. Hij werkt daar vier dagen in de week van 10.00 tot 17.00 uur. ‘’Het werken is erg leuk hier, maar het was wel wennen hoor, zo lang moeten staan. Ik merk niet veel verschil met het Cruydenhuisch, het is natuurlijk wel veel groter maar ik kan hier ook lekker rustig werken en doen wat ik leuk vind. Naast het leren en werken vind ik het ook heel fijn dat ik op sociaal gebied vooruit ben gegaan. Ik klets graag met mijn collega’s.’’

Roland, zijn bedrijfsleider en begeleider vertelt: “Christian is een echte doorzetter, hij wilde graag proberen om ook in de avonden te werken. Hiervoor heeft hij de kans gekregen maar het bleek toch nog te intensief; hij kreeg te veel prikkels. ’s Avonds is het namelijk altijd druk in het restaurant. Daarom heeft hij weer een stapje terug gedaan.” Christian wil voorlopig nog bij Kempervennen blijven werken omdat hij het er zo goed naar zijn zin heeft. ‘’Ik zit hier echt op mijn plaats maar misschien wil ik in de toekomst wel op zoek naar weer een andere uitdaging, bijvoorbeeld bij een ander horeca bedrijf werken.’’

Robin Hood is leerzaam en leuk!

Christian raadt anderen aan om zich aan te melden bij Robin Hood. ‘’Je kunt veel leren bij Robin Hood onder goede begeleiding. Het houdt je bezig en je wordt er ook socialer van, dat vind ik belangrijk. Het is erg fijn om te zien dat je groeit op beide vlakken.’’

 

Delen met: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter