Caffee Allee

Caffee Allee LC - beeldmerk - 071011

Stadsrestaurant

Lekker eten op Strijp-S? Bij Caffee Allee ben je op het goede adres. Op de plek waar Philips groot is geworden, heeft Eindhoven een nieuw creatief en cultureel hart gekregen. Pal naast de Ontdekfabriek deelt Caffee Allee met Ontwerperscollectief Yksi en de Singularity University een deel van de begane grond van de Apparatenfabriek. Een omgeving met een aparte sfeer die je ook terug vindt in ons stadsrestaurant.

Eten en drinken

Caffee Allee biedt een lekkere en betaalbare lunch met dagverse producten. We serveren dagelijks een gevarieerd aanbod van sandwiches, verse soepen, salades en sappen, ook om mee te nemen. ’s Avonds kun je bij ons ook terecht voor een heerlijk diner of een gezellige borrel. Op onze uitgebreide menukaart vind je vers bereide gerechten met dagverse producten. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor speciale acties en nieuwtjes.

Voor een echte koffie ben je ook op het goede adres bij Caffee Allee, de huiskamer van Strijp-S. Een unieke locatie om een heerlijk kopje koffie te drinken, geniet van een macchiato, cappuccino of espresso. En voor de theeliefhebbers hebben we natuurlijk verschillende soorten thee, voor elk moment van de dag en natuurlijk ook als take away.

De lange tafels bij Caffee Allee maken het een gezellig restaurant, waar je gemakkelijk een praatje kunt maken en met grotere groepen terecht kunt. Voor borrels en bijeenkomsten ben je bij Caffee Allee dan ook op het juiste adres. En, in stadsrestaurant Caffee Allee kun je natuurlijk gebruik maken van een gratis goed werkend wifi-netwerk!

Zin gekregen om te komen? Reserveer direct een tafel.

Sociaal restaurant

Caffee Allee is een plek waar je heerlijk kunt eten en drinken in een gezellige ambiance. Onze medewerkers maken Caffee Allee bijzonder. Zowel in de keuken als in de bediening werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij leren hier de kneepjes van het vak zodat ze dadelijk aan de slag kunnen in de horeca. Jouw heerlijke maaltijd biedt hen een kans om vooruit te komen in het leven. We begeleiden onze medewerkers natuurlijk zo goed mogelijk. Maar foutjes maken mag bij Caffee Allee.

Strijp-S

Stadsrestaurant Caffee Allee zit op een bijzondere locatie. Gevestigd op de begane grond van de Apparatenfabriek op Strijp-S heeft Caffee Allee de mogelijkheid unieke personeelsfeesten en netwerkbijeenkomsten te organiseren. Voor meer informatie, stuur een e-mail naar ln.ne1506435787vohdn1506435787iedoo1506435787hnibo1506435787r@eel1506435787laeef1506435787fac1506435787.

Je kunt bij ons contant betalen, met pin en creditcard.

Review us on Local Life Eindhoven