Broeinest Caffee

Broeinest-Caffee-logo-Socialmedia-CMYK
 Stadslokaal

Te midden van een ‘broeinest’ van architecten en aanverwante bedrijven in het Glasgebouw op Strijp-S vind je Broeinest Caffee. Schuin tegenover ons Caffee Allee en de Ontdekfabriek. Als stadslokaal zijn we de kantine voor werknemers van het Glasgebouw en het Video-lab, maar iedereen die op Strijp-S wil lunchen of ontbijten kan bij ons terecht. We serveren diverse heerlijke koffies, thee, sandwiches, soep, salades, frisdranken en vruchtensappen. Ook om mee te nemen! Download onze bestellijst zodat je vooraf je bestellingen kunt plaatsen. Bezorgen in het gebouw is meestal mogelijk, daarbuiten moet je de bestelling als take away even zelf ophalen.

In stadslokaal Broeinest Caffee kun je gebruik maken van het gratis wifi-netwerk. Handig als je tijdens de koffie of lunch wilt doorwerken of even een e-mail wilt versturen. Broeinest Caffee is ook geschikt voor zakelijke lunches, borrels, presentaties en bijeenkomsten. Avonden en weekenden zijn op verzoek en na reservering mogelijk.

Sociaal stadslokaal

Broeinest Caffee is een plek waar je heerlijk kunt ontbijten en lunchen in een creatieve omgeving. Onze medewerkers maken Broeinest Caffee bijzonder. Bij ons werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij leren hier de kneepjes van het vak zodat ze dadelijk aan de slag kunnen in de horeca. Jouw heerlijke maaltijd biedt hen een kans om vooruit te komen in het leven. We begeleiden onze medewerkers natuurlijk zo goed mogelijk. Maar foutjes maken mag bij Broeinest Caffee.

Het broeinest van Strijp-S

Baars & Bloemhoff, een bedrijf dat internationale markten afspeurt naar nieuwe materialen en merken die interieurs in Nederland mooier kunnen maken, introduceerde in 2014 het idee om een ‘broeinest’ voor interieurarchitecten en aanverwante bedrijven op te zetten in het Glasgebouw op Strijp-S. In dit broeinest zijn gratis flexwerkplekken gecreëerd voor o.a. zzp-ers. Natuurlijk hoort hier ook horeca bij. Na een bezoek aan Caffee Allee, ontstond de interesse voor Robin Hood en werd ons Broeinest Caffee een feit.

Je kunt bij ons contant betalen, met pin en creditcard.