In de Voortuin

In de Voortuin LC - beeldmerk - 061011

Geopend tot en met 23 juli 2016!

Stichting Robin Hood is dé smaakmaker onder de sociale ondernemingen in Eindhoven. Een plek om te genieten, en een plek waar leren, werken en meedoen centraal staan. We pakken dit serieus aan, om u kwaliteit én betaalbaarheid te bieden.

Als zelfstandige stichting moeten we ook zorgen voor een gezond huishoudboekje. Helaas lukt dit niet voor wijkrestaurant ‘In de Voortuin’. Bovendien wordt Woensel-West zo hevig verbouwd dat we het restaurant geen goed toekomstplaatje kunnen geven. Daarom gaat ‘In de Voortuin’ na de zomervakantie van 2016 niet meer open. Zaterdag 23 juli zal het restaurant voor het laatst haar deuren sluiten. Dit doet pijn, maar we zijn trots op het prachtige restaurant dat ‘In de Voortuin’ is en de waardering die onze medewerkers er ontvangen.

Maar Robin Hood gaat door. Vol energie en met passie. Met wijkrestaurant ‘Het Cruydenhuisch’, stadsrestaurant ‘Caffee Allee’, stadslokaal ‘Broeinest Caffee’ en catering door ‘Reizende Spijzen’ zijn we u graag van dienst. Want ook daar komen leren, werken en meedoen perfect samen met genieten van heerlijk eten en een warme sfeer. U bent er van harte welkom!

Wijkrestaurant

In Woensel-West vind je ons wijkrestaurant In de Voortuin. Van dinsdag tot en met zaterdag kun je hier terecht voor een heerlijk diner.

Wil je à la carte eten? Dan bestel je menu 040, een driegangen keuzemenu van het seizoen voor 15 euro. Bij elke gang kun je kiezen uit zes verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Hiernaast vind je op onze menukaart het Robin Hood menu voor 8,50. Een lekker sociaal, driegangenmenu dat je tot 18.30 uur kunt bestellen. Natuurlijk kun je ook alleen voor een heerlijk drankje bij ons terecht.
Wil je er zeker van zijn dat er nog een tafeltje voor je vrij is om van Menu 040 te genieten? Reserveer dan een tafeltje. Voor ons Robin Hood menu loop je gewoon binnen.

Bij mooi weer openen wij ons terras zodat je ook buiten kunt genieten van onze gerechten. Wij hebben gratis Wifi.

We heten je graag welkom in onze verborgen schat in Woensel West!

  Review us on Local Life Eindhoven